Første og andre på Oppdal

Etter langt skadeavbrekk etter fall i SG på Juvass i høst, sesongdebuterte likegodt Johan Ræder med seier i dag. Det er sterkt, og med tanke på at seieren kom i kanskje den mest krevende GS traseen i Norge er det imponerende! Han ledet klart etter første omgang og selv om det var små røffe forhold for kneet hans fra start nr 30 i 2. omgang holdt det til seier. Trener teamet gratulerer.

 

Alex Kilde, som også har slitt med et sårt kne etter fall på Trysil før jul, leverte solid kjøring. Spesielt i 2 omgang, der han var raskest av alle. Han kjørte seg opp flere plasser og var bare 14 hundredeler fra seieren. Etter treningen på onsdag viste vi at Kilde hadde kapasitet til å prestere bra. Han kjørte bare to turer for å spare kneet og de var solid!

 

Det må også nevnes at Johan Fjell gjorde sin beste omgang noensinne der han kjørte seg inn til 20 plass fra start nummer 43. Men, han ble litt i overkant ivrig i 2 og kjørte ut. På jente siden ble det også levert bra kjøring av flere. Helene Frey kjørte seg opp fra 4 til 2, Linn Vikre lå 3 etter første omgang, men kjørte dessverre ut i 2. Henriette H Haug lå 9 fra start nr 23, men også hun kjørte ut i 2 omgang. Ida Gunleiksrud gjorde en av sine beste prestasjoner i 2 omgang der hun leverte 12 beste tid. 


Det er en generell god drive i hele teamet der flere leverer god kjøring og humøret er bra.

 

Vi ser frem til nytt renn i morgen!