Fartsuka Hafjell 2012

Etter noen fine dager med gjennomkjøring og trening på Hafjell var det torsdag utfor FIS renn med innlagt JRI NM.

Det var gode resultater av flere av Dønski løperne, der Jeppe Baardseth ble best av våre i NMJRI med en fin 6 plass. På jente siden ble det en 5 plass på DART løper Sara Viken og en 6 plass på Eirin Engeset. I FIS rennet ble Karoline Jensen på 10 plass.

 

I FIS rennet ble det en sterk 2 plass på Adrian Sejersed, Ola Buer på 4 plass, Mathias Wennebrg 8 og Per Torstein Haugen på 9 plass.

 

Vi håper og tror at vi hadde vært med å kjempe om medaljene om vi hadde hatt våres beste JRI løpere på plass, men de representerer Norge under ungdoms OL i disse dager i Innsbruck.

 

Fredag var det klart for SC FIS med innlagt NMJR1. I FIS rennet vant Adrian Sejersted, Ola Buer Johansen fulgte opp med en 3. plass. Per Torstein Haugen og Jon Magnus Bertoia fulgte opp med 7. og 10. plass. Dermed så sikret Dønski seg 4 blant de 10 beste.

I NMJR1 fikk Martin Stette Jessen seg en 3. plass. Jeppe Baardseth fulgte opp med en 4. plass.

På damesiden sikret Dønski seg 4 blant topp ti i FIS rennet, dette var Karoline Jenssen (6.plass), Eirin Engeseth (7.plass), Kristine Birkeland (9.plass) og Tonje Trulsrud (10. plass). Eirin Engeseth tok med dette NM gull i JR1. Jule Frey fulgte her opp med en 4. plass.

 

Lørdagens Super-G renn fikk Karoline Jenssen en 7. plass i FIS rennet og Mille Græsdal en 10. plass. Julie Frey ble beste JR1 løper og tok en ny 4.plass.

 

Oversikt over Dønski sine pallplasseringer etter årets fartsuke:

 

Utfor 19. jan

2. plass: Adrian Sejersted

 

Utfor 20. jan

3. plass: Ola Buer Johansen

 

SC 20. jan

1. plass: Adrian Sejersted

3. plass: Ola Buer Johansen

3. plass NMJR1: Martin Stette Jessen

Damer:

1. plass NMJR1: Eirin Engeset

 

SG 21. jan

3. plass: Ola Buer Johansen

 

SG 22. jan.

1. plass: Ola Buer Johansen

 

Resultater finner dere fisski.com