Dønski godt i gang!

Etter en lang sommer med forhåpentligvis god og mye trening på alle så er Dønski løperne godt i gang med ny sesong. Alle har hatt individuelle planer i sommer der opplegg er tilpasset til hver enkelt sitt ståsted. Fabien har jobbet veldig godt med planene og øvelsesbankene. Alle har fått en stor video øvelsesbank relatert til planen så det skulle være greit for alle å følge planen.

 

I år startet skolen en uke før de andre VGS i Akershus der matte lærere fra Dønski ga tilbud til alle 1 og 2 klassingene om en intensiv matte uke. Dette var et tilbud som ble godt mottatt og løperne hadde undervisning fra 0900 til 1300 og etter dette var det barmarks samling på og i området rundt skolen. En stor takk til lærerne som stilte opp på dette!

Etter første skole uke dro noen gruppene til Bottrop og en til Landgraf for noen dager SL trening innendørs. Utbyttet der var veldig bra da Wittenburg teamet hadde balket og rigget opp en veldig god treningsarena i Bottrop. Under dagene i Tyskland fikk vi også tid til lek og moro. Det var stor stemning da vi prøvde bølge surfen som er bygd opp rett ved hallen og det var overraskende høyt nivå på gjengen på tross av at ingen hadde prøvd denne typen aktivitet før.

 

I en periode fremover nå så blir det skole, barmarks trening og testing før gruppene setter kurs mot Sveits og Østerrike rundt den 20 september. Vi gleder oss til ski igjen og ikke minst til sesongen dras i gang på Bjorli og Geilo!

 

Vi er i rute!