Vestlandet

Dønski valgte i år å prioritere vestlandet for årets vinterferie. Jentene startet sin vinterferie med jenterennene på Kongsberg. Henriette Husby Haug imponerte stort i SL, og kunne ta sine første skritt opp på FIS  -pallen med en fin 3 plass i rennet, og 1 plass i JR1. Ellers var det mye bra kjøring, og samtlige jenter kunne reise fra Kongsberg med bedre punkter. Videre gikk turen til treningscamp på Geilo. Her fikk vi kjørt 2 dager med SL og SSL, før turen gikk videre til Voss. På Voss tok Karoline Ekse Jenssen en kjempe fin 3 plass i rennet og 1 JR, mens Frida Heggebø og Ida Semb tok hendholdsvis 2 og 3 plass i JR1 i SL. I første SSL ble Frida Heggebø og Kristine Adde 1 og 2 i JR1, mens på søndagen fulgte Karoline Jenssen og Marie Kyllingstad opp med 2 og 3 plass i JR1. 

 

På guttesiden tapeserte nesten Dønski pallen i SL. Henrik Kristoffersen tok 2 plassen, med Ola Buer på 3 plass. På storslalåmen gikk det også bra, med Henrik Kristoffersen på 2 plass JR1 i det første SSL rennet, og Ola Buer 2 plass i rennet totalt på søndagen. Her ble Ola også beste Jr1. 

 

På vestlandet var det og arrrangert Vestlandscup, der de slo sammen alle rennene på Voss og Jølster. Her tok Ola Buer en kjempe fin 2 plass, mens Henrik Kristoffersen fulgte opp på 5 plass!