Det enkle valget!

Dette var på trykk etter Henriks 2 plass i Hakadal. Det er riktig nok et par fakta feil her. Simen er 1 år eldre og raskest i 2 omgang var Dønskis Ola Buer.

 

"Med en rekke gode skigymnas rundt i landet, er likevel valget enkelt for Kristoffersen. Jeg begynner på Dønski Videregående. Der får jeg den beste muligheten til å satse alpint, sier han. Skolen tilbyr alpint som en egen idrettslinje og klassen vil bestå kun av alpinister. Dette betyr at jeg ikke mister noe undervisning. Når hele klassen er på samlinger, så er det ingen undervisning, avslutter Kristoffersen."

 

Vi har plass til Henrik og selvsagt til mange flere, både jenter og gutter!

Ble med på teamet til det mest suksessrike skigymnaset de siste 7 årene du også. Dette er sett i forhold til hvor mange vi har rekruttert inn i WC renn de siste årene. Dette bekrefter at vi jobber veldig hardt og godt med utvikling av total utøveren. Vi er opptatt av prosessen der utviklingen står i fokus og vi jobber langsiktig. Vi skal sørge for, sammen med utøver, at vi er skolert nok den dagen vi får prøve oss på høyeste senoir nivå!

 

Les mer under "Treningstilbudet" fanen.