Oppdal

Etter noen kalde men gode treningsdager på Gålå har vi forflyttet oss over til Oppdal. Vi trente GS i Hovden i dag og både jentene og guttene stor kosa seg i kanskje Norges beste GS bakke. Det er ikke akkurat varmt her heller, men det er gode forhold i løypene og vi ser frem til 4 dager med renn. Det hele starter med storslalom i morgen og fredag og fortsetter med slalom på lørdag og søndag.

 

Vi har noen løpere som har fått litt juling etter fall før og under jule trening og da er det veldig betryggende at vi har tilgang på gode karer i fysio Kjetil Sandsten og kiropraktor Anderas Wellander. Vi var innom Oppdal fysikalske og Kjetil i går med flere løpere og fikk der som vanlig god service og hjelp. Kjetil er en mann som vi bruker når vi har skader og spørsmål rundt fysisk trening. Han har også vært med Dønski som fysio under bl.a NM senior på Bjorli og vi er veldig fornøyd! I samme bygget holder også kiropraktor Anderas Wellander til. Anderas er en mann som også Dønski benytter seg mye av. Der er det heller aldri nei om vi har løpere som trenger behandling og hjelp.

Vi er så fornøyd og trygge på hva de de to driver med at vi lett kjører over fjellet når vi har samlinger på Juvass for behandlinger, hjelp i spørsmål rundt belastning og barmarkstrening. Kombinasjonen Anderas og Kjetil er for oss uvurderlig! Vi retter en stor takk til begge for god hjelp og vil anbefale begge om noen sliter med å finne årsaker til ulike problemer.

De gutta har kontroll!