Camp Gålå

Jente gruppen til Inger og gjengen til Per valgte å stå over renn runden på Trysil og i Åre og prioriterte heller en treningsleir på Gålå. Her har vi hatt 100% forhold i bakken og vi har fått super service fra gjengen på Gålå høyfjellshotell og fra teamet i heisen. Det har riktiknok vært små kaldt her og vi måtte kaste inn håndkledet på fredag da gradestokken viste 33 blå. Utover dette har ting godt som planlagt. Løperne har jobbet bra og det har vært mye bra ski kjøring. Guttene har fått god matching siden tidligere Dønski elev og nå EC løper, Kristian Haug, har vært med. Han er som kjent på vei tilbake etter en lang skade periode. Han kjører forøvrig bra på ski om dagen og vi håper og tror at når han får fjernet noe metall i leggen over helgen, er han klar for Nor Am i starten på januar.

Vi avslutter i morgen etter en SL dag og tar en velfortjent jule "ferie" som riktignok inneholder mye barmark og ski trening.

Trener teamet ønsker alle en god jul så møtes vi på Dønski 2. januar for en kombinert samling og renn runde på Gålå og Oppdal "så klart"

 Ola Buer klar for GS på DH ski!

Foto: TLN